Haventheater IJmuiden: seizoen 24/25 op een nieuwe locatie te zien!


Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het nieuwe film- en theaterseizoen. Wij informeren u graag over de planning.

Dit jaar is de situatie anders vanwege de aankomende vernieuwing van de Stadsschouwburg, wat betekent dat het pand aan de Groeneweg op 1 augustus 2024 tijdelijk zal sluiten. 

Tijdens de verbouwing gaan we voor het nieuwe seizoen opereren vanuit een spannende, alternatieve locatie in de haven van IJmuiden. Vanaf het najaar van 2024 zullen we neerstrijken in het Tenniscentrum IJmuiden, dat omgedoopt wordt tot het sfeervolle Haventheater IJmuiden.

Twee jaar lang presenteren wij hier een bruisend film- en theaterprogramma met cabaret, toneel, muziek en voorstellingen voor de allerkleinsten. Wij kunnen al een aantal namen weggeven die het Haventheater aandoen: Karin Bloemen en Band, Daniel Arends komt langs met twee voorstellingen, Jandino Asporaat, Meneer Monster met hun versie van Toy Story, Faulty Towers met een dinershow, Een Rits Te Ver 2.0, Slagerij van Kampen en Peter Heerschop met Viggo Waas. Wees dus voorbereid op een wervelend aanbod van komedies, drama's, concerten en nog veel meer!

Eind juni 2024 onthullen wij via deze website het complete programma voor seizoen 24/25. Begin juli start de reguliere kaartverkoop. De Vrienden krijgen uiteraard de mogelijkheid om eerder kaarten te kopen dan de reguliere kaartverkoop. Genoeg tijd dus om het programma te bekijken voor de verkoop start.

Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor de laatste updates. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van het programma. Meld u dan hier aan voor onze digitale nieuwsbrief. 

Wij verheugen ons enorm om u te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie, in Haventheater IJmuiden!