Summer Park Sessions: Cultureel spektakel in Velsen-Zuid!


Maak je klaar voor een weekend vol cultuur, muziek, theater en plezier! Summer Park Sessions, hét festival van de regio IJmond, strijkt neer in Park Velserbeek van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september.

Lokaal genieten
Drie dagen lang bruist het park met meer dan 60 culturele organisaties die hun talenten met je delen. Geniet van zang, dans, acteerwerk, koren, bands, orkesten, dj's en gastartiesten op diverse podia. Ontdek unieke (streek)producten op de Summer Markt, doe mee met creatieve activiteiten tijdens de Workshop Sessions, laat de kleintjes zich vermaken in de Kabouter Sessions, bewonder kunst in het Summer Park Openluchtmuseum, en geniet van een hapje en drankje op het gezellige Horecaplein.

Gratis toegang op zaterdag en zondag
Het festivalterrein is op zaterdag en zondag gratis toegankelijk van 11:00 tot 19:00 uur.

Avondconcerten met topacts
Mis de drie professionele Summer Park Avondconcerten op vrijdag, zaterdag en zondag niet! Summer Park Sessions wordt geopend door niemand minder dan Musical-ster en zangeres Nurlaila Karim met de swingende show Simply The Best. Op zaterdag staat er een programma vol cabaret georganiseerd door Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen. Op zondag sluiten we af met een oude bekende Cor Bakker en zijn muzikale vriendin Karin Bloemen. Let op! Voor de avondconcerten heeft u een ticket nodig.

Vrijdag 6 september - Tina Turner Tributeband met Nurlaila Karim
Beleef de energie van Tina Turner met de beste TributeBand van Nederland!
Meer informatie en kaarten >>


Zaterdag 7 september - Summer Park Comedynight
Dit jaar organiseren wij een eigen avond op Summer Park Sessions, namelijk de Summer Park Comedynight. In de line-up van de comedynight bijten grootheden als Marijke Boon en Annie Berini (voorheen De Berini’s) het spits af. En dat is nog maar het begin! Bereid je voor op een avond vol humor en grappen, want naast deze iconen kunnen we ook andere verrassende gastoptredens aankondigen (die nog bekend worden gemaakt). Van cabaret tot comedy, de avond zal een spectrum van hilariteit omvatten, met onder andere de briljante Pieter Verelst en kleinkunstenaar Lotte Velvet. De Comedynight eindigt luid, swingend en duidelijk met een finaleoptreden van de zingende cabaretdiva en blikvanger van dit moment Kiki Schippers, vorig jaar tot Queen van De Parade uitgeroepen.
Meer informatie en kaarten >>



Zondag 8 september - Karin Bloemen & Cor Bakker
Twee iconen van de Nederlandse kleinkunst op één podium!
Meer informatie en kaarten >>



Nieuw bij Summer Park Sessions
Maak uw avond compleet met het Theatermenu! Op zaterdag 7 en zondag 8 september kunt u genieten van een 3-gangen theaterdiner, bereid door Freriks Catering, inclusief entertainment aan tafel.

Meer informatie
Ga voor meer informatie over Summer Park Sessions en de complete programmering naar www.summerparksessions.nl