Finaleweek van start met kunst in de foyer

in samenwerking met beeldendekunstenaarsvelsen.nl


De finaleweek Licht uit Licht aan is van start! Afgelopen dagen hebben Velsense kunstenaars de afscheidsweek afgetrapt door de muren van de foyer te beschilderen. Zes kunstenaars bewerkten de muren, pilaren en zelfs de radiatoren!

Ook zijn er kunstwerken gemaakt die meegaan naar de tijdelijke theater- en filmlocatie van Velsen aan de Dokweg 43-45 te IJmuiden: naar het Haventheater.

De kunstenaars die u kunt bewonderen zijn: Dakmar Scholten, Frans van der Burg, Marieke Adrichem, Marja ten Hoorn, Tanja Koelemij, Cindy Thijssen, Ans Doorten, Alex Reznikova, Chantal Maarleveld, Mia, Petra C. M. Meskers, Tiny Schepers, Renate van den Berg.

Sinds een jaar werken we samen met Stichting Beeldend Kunstenaars Velsen. Er zijn tot nu toe drie exposities met beeldendkunstenaarsvelsen.nl in de schouwburg geweest.

Laatste voorstellingen
Tot en met 28 juli zijn er nog voorstellingen en films te zien in ons theater. Dinsdag een Mini Film Festival met drie voorpremières, zaterdag 26 juli een kinderprogramma en een Bonte Avond voor en door lokale Velsense theatermakers. De allerlaatste voorstelling is Brigitte Kaandorp die twee uitverkochte Uitzwaaivoorstellingen geeft op vrijdagavond en zondagmiddag 28 juli. 


Fotografie: Mattijs Kuiper