Brigitte Kaandorp en Patrick Stoof in hilarisch kerstspektakel

Start Kaartverkoop De Grote Adventshow


Brigitte Kaandorp kondigt aan dat ze samen met Patrick Stoof vanaf oktober te zien zal zijn in Haventheater IJmuiden met De Grote Advent Show.

Na haar succesvolle zangshow met Jenny Arean kruipt Brigitte Kaandorp, samen met Patrick Stoof, in de huid van een oer-Hollands variétéduo, dat op vrolijke wijze, in nachtclubsfeer, de zaal op zijn kop zet.

De kaartverkoop van de try-out voorstellingen start op woensdag 4 september 12:00 uur. De kaartverkoop van de gehele serie Adventshow-voorstellingen (inclusief try-outs) begint op vrijdag 6 september 12:00 uur.

Meer informatie over De Grote Adventshow >>

Maak uw theaterbezoek compleet met ons Boeg-arrangement!
Geniet tijdens De Grote Adventshow van een arrangement geserveerd door onze lokale traiteurs. Let op: U kunt dit arrangement alleen boeken als u kaarten voor in de boeg boekt. Meer informatie en arrangementen >>

Locatie
Haventheater IJmuiden is gevestigd in het voormalige tenniscentrum aan de Dokweg 43-45 in IJmuiden. Vanaf 1 augustus zijn wij verhuisd naar deze nieuwe locatie. Het Haventheater wordt eind okotber geopend.

Let op!: Voor deze voorstelling werken wij met een beveiligd ticketsysteem genaamd Smart Secure Tickets. U dient hiervoor de Ticketmatic App te downloaden en een account aan te maken met hetzelfde e-mailadres waarmee u ook kaarten besteld voor de voorstelling. Meer informatie >>