Zien wij jou ook weer in seizoen 2024-2025?


Nieuw theaterseizoen 2024-2025 in Haventheater IJmuiden: groots en exclusief!

Wij verhuizen vanaf 1 augustus tijdelijk naar een nieuwe, unieke locatie: Haventheater IJmuiden aan de Dokweg 43-45 in IJmuiden. In afwachting van de verbouwing van het theater aan de Groeneweg, presenteren we vanaf eind oktober een spetterend programma vol theater, film en muziek op deze bijzondere locatie.

Exclusieve kerstshow Brigitte Kaandorp
Cabaretdiva Brigitte Kaandorp opent het nieuwe seizoen met een exclusieve show, te zien van eind oktober tot en met december. Mis deze unieke kans niet om Kaandorp in haar element te zien in de sfeervolle ambiance van het Haventheater. Wilt u zeker zijn dat u erbij bent? Meld u hier aan en ontvang als eerste een bericht over de start van de kaartverkoop.

Cabarettoppers en theaterlegendes
Naast Kaandorp betreden ook tal van andere grote namen het podium van Haventheater IJmuiden. Cabareticonen zoals Daniël Arends, Peter Heerschop & Viggo Waas, Vlamousse, Kiki Schippers en Ton Kas verzorgen hilarische avonden. Theaterliefhebbers kunnen daarnaast genieten van voorstellingen van toneellegendes als Anne Wil Blankers en Hans Croiset.

Muziek en meer
Ook voor muziekliefhebbers heeft Haventheater IJmuiden veel te bieden. Geniet van concerten van Karin Bloemen en Slagerij van Kampen. Er zijn tribute-acts van bekende artiesten zoals Elton John, ABBA, Bee Gees, Tina Turner, Dire Straits en BZN. En vergeet niet de bijzondere Engels/Australische dinershow Faulty Towers te beleven!

Film in vertrouwde sfeer
Naast theater en muziek brengt Stadsschouwburg & Filmtheater ook de vertrouwde filmprogrammering naar het Haventheater. U kunt blijven genieten van boeiende arthousefilms tot internationale prijswinnende blockbuster. 

Lokale makers
Ook een groot aantal Velsense lokale makers presenteren hun jaarlijkse uitvoeringen in het Haventheater. 

Programma en kaartverkoop
Het complete programma voor het theaterseizoen 2024-2025 kan worden bekeken in het programmaoverzicht op deze website. De kaartverkoop is gestart. Dit seizoen koopt u kaarten volgens het systeem automatische plaatsing. Dit houdt in dat ons systeem automatisch op het moment van aankoop de best beschikbare plaatsen voor u selecteert. Welke plaatsen dat zijn, ziet u nog niet op uw orderbevestiging. Uw kaarten worden later via de mail toegezonden.

Locatie
Haventheater IJmuiden is gevestigd in het voormalige tenniscentrum aan de Dokweg 43-45 in IJmuiden. Vanaf 1 augustus verhuizen wij met ons kantoor naar deze nieuwe locatie. Het Haventheater wordt eind okotber geopend.  

Kom naar Haventheater IJmuiden en geniet van een onvergetelijk theaterseizoen!
Bekijk hier het programma overzicht >>

Let op!: De kaartverkoop voor Brigitte Kaandorp is nog niet gestart. Wilt u op de hoogte blijven van de voorstelling van Brigitte Kaandorp? Meld u dan hier aan en hoor als eerste wanneer de kaartverkoop voor Brigitte van start gaat.